Publiceret

Månedens smagekasse – oktober

Månedens smagekasse er altid til en fast pris på kr. 800,- for 6 flasker vin. Den bliver altid solgt med rabat – nogle gange stor rabat og andre gange mindre rabat, men altid til samme pris kr. 800,- og det er incl. fragtfri levering i hele landet. Den første torsdag-fredag i måneden åbner vi alle 6 flasker i butikken, så der er mulighed for at smage inden bestillingen. September kassen smager vi nu på torsdag-fredag, den 5/10 og 6/10.

Oktober smagekassen

Denne måned er 100% italiensk. Men det er Italien uden for de klassiske vinområder. 6 forskellige vine fra 6 forskellige mindre regioner: Lombardiet, Trentino, Alto-Adige, Emilia-Romagna, Umbrien og Puglia. En flaske med bobler, en enkelt hvid, tre røde og en rosato, som er mørkere end de fleste rødvine og holder næsten 14,5% alkohol.

Køb smagekassen her.

Kassen indeholder 6 flasker vin:

Sullerba, Azienda Agricola 1701

Frizzante fra Franciacorta-området i Lombardiet. 100% chardonnay, naturlig andengæring på flaske, knastør.

2016 Müller Thurgau, Weingut Köfererhof

Koldklima stil fra Alto-Adige, første afkørsel efter Brennerpasset. Ren, mineralsk og frisk. Lagring på stål.

2015 Sole Rosa, Tenuta Macchiarola

Primitivo ”rosato” fra Puglien. Alt andet end mainstream. Varm mørk frugt, saftig og med restsødme. Absolut naturvin.

2014 Foradori, Elisabetta Foradori

Husets vin fra teroldego superstjernen i Trentino. Mørk/sort frugt, peber og stor struktur. Ca. 12 måneder på store botti.

2014 Montefalco Rosso, Omero Moretti

Alsidighed fra hjertet af Italien – Umbrien. Kant, tannin og autenticitet fra 15% sagrantino og rød saftig frugt fra Sangiovese. 12 måneder på franske tonneaux.

2012 Vino del Poggio Rosso, Andrea Cervini

Rendyrket naturvin fra Emilia-Romagna. 100% Barbera med lang lagring på både ståltank og flaske. Som Barbera smagte i gamle dage.

 

Smagekassepris kr. 800,-

(Normalpris kr. 954,-)