Klub Niche

Klub Niche-kassen er vores abonnementskasse, der bliver leveret hver måned. Vi har lavet den i tre forskellige størrelser: 3 flasker, 6 flasker og 12 flasker. Kasserne er de samme, som vores normale Sparekasse (3 flasker), Den lille Månedskasse (6 flasker) og Den store Månedskasse (12 flasker), der fortsat vil ligge på tilbudssiden. Nu slipper du bare for at bestille hver måned, og kan i stedet se frem til automatisk at få leveret 3, 6 eller 12 flasker hver måned.

Præcis som med vores månedskasser, så er der altid besparelse på indholdet i abonnementskasserne. Nogle gange stor rabat, andre gange lille rabat – men altid rabat.

Indholdet vil variere fra måned til måned alt efter årstid, nyheder og ideer. Og præcis som med vores fulde sortiment er de blandet af økologiske, biodynamiske og naturvine (og en enkelt konventionel vin i ny og næ) – alt det vi selv betragter som ægte balancerede naturlige vine. Som modtager af Vin-igen-kassen planlægger vi også en række ekstra fordele og frynsegoder, som vi løbende vil præsentere.

Men Klub Niche er meget mere end en abonnementskasse. Det er samtidig adgangsbilletten til fast rabat på vores hjemmeside på alle varer, der ikke i forvejen er på tilbud. Klub-3 giver fast 5% rabat, Klub-6 giver fast 10% rabat og Klub-12 giver fast 15% rabat. Du modtager en rabatkode, der gælder fra første betaling on indtil abonnementet er annulleret eller sat på pause. Samtidig får du rabat på deltagelse i fremtidige betalingsarrangementer.

Vi leverer ikke vores smagekasser i smart specialdesignet emballage. Vi forsøger altid at genbruge originalemballagen fra vinbønderne – også selvom det mindre blæret ud.

Når du tilmelder dig vores abonnementskasse, bliver første betaling trukket den sidste dag i måneden, og kassen leveres i starten af den efterfølgende måned. Og sådan bliver det ved, så længe du har lyst til at blive overrasket, begejstret og udfordret med Klub Niche-kasserne. Og når du ikke har lyst til det længere, så kan den til enhver tid opsiges eller sættes på pause.