La Grange aux Belles

Naturvin fra La Grange aux Belles

La Grange aux Belles laver vild, alternativ og økologisk vin i Anjou. Vinduoen Marc Houtin og Julien Bresteau leder domainet, som er på godt 14 hektar med lokale druersorter som Cabernet Franc, Grolleau og Chenin Blanc.

Marc og Justins vine er velduftende og friske med en renhed og præcision, som gør dem velsmagende og indbydende med en meget ekspressiv frugt og udsøgt balance. Vinene er dyrket uden brug af pesticider og er lavet på gær, som findes naturligt på druerne i marken. De er lavet uden filtrering og minimal tilsætning af svovl inden aftapning for at bevare så naturligt et udtryk som muligt.

Chenin Blanc, Cabernet Franc og Grolleau

La Grange aux Belles vine skaber liv og festlig stemning med velsmagende fortolkninger af lokale druesorter fra Anjou. En vin som le Jardin du Vin viser, hvorfor den lokale druesort Grolleau er så god til at sprede velsmag og drikkeglæde med sine fine og indsmigrende toner af vilde jordbær og frisk kirsebærfrugt.

La Chaussée Rouge er lavet på Cabernet Franc og Grolleau. Vinen er deklassificeret til en simpel Vin de Table, men vi er ligeglade med hvilken klassifikation, der pryder etiketten, for vinen er velduftende med elegant frugt og er et forbilledligt eksempel på en vin, der gør op med de rigide AOC-regler i Anjou.

Rødvinen Prince og hvidvinen Fragile er begge saftige og velsmagende vine med et rent og klart udtryk af henholdsvis Cabernet Franc og Chenin Blanc. Det er indbydende, modne og drikkevenlige vine med let og elegant frugt og en udsøgt balance mellem frugtsyre og sødme, som er skabt til at sparke liv i dine smagsløg. Orangevinen I’ve got the Blouge kan udfordre de fleste med sin kombinationen af næsten juicet saftighed, krydrede tone og næsten stilkede struktur.