Handelsbetingelser

Forretningsbetingelser

Bestilling:
Bestilling kan ske pr. telefon, email eller online på www.nichevine.dk.

Betaling:
Betalingen sker via Dankort eller kreditkort.

Priser:
Alle priser på vores hjemmeside er pr. flaske i danske kroner (DKK) og incl. moms. Der tages forbehold for evt. udsolgte varer og trykfejl.

Levering & afhentning
Forsendelsen af varerne sker med Post Nord Logistic eller De Danske Fragtmænd. Vi sender som regel vin af sted to gange om ugen. Leveringstiden er typisk 3-4 dage.

VI HAR GJORT VORES LEVERINGSBETINGELSER ENDNU BEDRE. FREMOVER TILBYDER VI FRI LEVERING I HOVEDSTADSOMRÅDET OG PÅ HELE FYN UANSET KØBSSTØRRELSE. FOR RESTEN AF LANDET ER GRÆNSEN FOR FRI LEVERING SÆNKET TIL KR. 400,- Ved mindre bestillinger tillægges fragtomkostninger kr. 85,-

Leveringen sker i dagtimerne. Såfremt der ønskes levering til anden adresse, f.eks. arbejdsplads, kan dette angives. Hvis vinen kan stilles et sikkert sted bedes det også angivet på ordren.

Alle bestillinger kan også afhentes uden fragtomkostninger i vores butik i Valdemarsgade 75 i København V i åbningstiderne onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Reklamation
Eventuelle skader eller mangler bedes oplyst direkte til Niche Vine. Varen bedes gennemgået ved modtagelsen, og evt. mangler skal påføres fragtbrevet. Det er en forudsætning for at vi kan gøre brug af transportforsikringen.

Cookie- og privatlivspolitik
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores website og handler i vores webshops indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Derudover anvender vi cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Læs mere

Niche Vine
Valdemarsgade 75
1665 København V
Tel: 44950407
CVR: 31700965

Nykredit: 5491 2359436