Handelsbetingelser

Forretningsbetingelser

Bestilling:
Bestilling kan ske pr. telefon, email eller online på www.nichevine.dk.

Betaling:
Betalingen sker via Dankort eller kreditkort.

Priser:
Alle priser på vores hjemmeside er pr. flaske i danske kroner (DKK) og incl. moms. Der tages forbehold for evt. udsolgte varer og trykfejl.

Levering & afhentning
Forsendelsen af varerne sker med Post Nord Logistic eller De Danske Fragtmænd. Vi sender som regel vin af sted to gange om ugen. Leveringstiden er typisk 3-4 dage.

VI HAR GJORT VORES LEVERINGSBETINGELSER ENDNU BEDRE. FREMOVER TILBYDER VI FRI LEVERING I HOVEDSTADSOMRÅDET OG PÅ HELE FYN UANSET KØBSSTØRRELSE. FOR RESTEN AF LANDET ER GRÆNSEN FOR FRI LEVERING SÆNKET TIL KR. 400,- Ved mindre bestillinger tillægges fragtomkostninger kr. 85,-

Leveringen sker i dagtimerne. Såfremt der ønskes levering til anden adresse, f.eks. arbejdsplads, kan dette angives. Hvis vinen kan stilles et sikkert sted bedes det også angivet på ordren.

Alle bestillinger kan også afhentes i vores butik i Valdemarsgade 75 i København V i åbningstiderne onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Vi har ikke fuldt sortiment i butikken i Valdemarsgade, da vi ikke har plads til alle vinene i butikken. Vi har også kun et begrænset antal flasker af vinene i butikken. Hvis man vil være sikker på at kunne få vinen i butikken, så anbefales det at bestille den på nettet, til afhentning i butikken.

Alle kvitteringer sendes pr. email. Du modtager automatisk en email fra os, når din ordre er registreret. Efterfølgende modtager du en ny email, når ordren er behandlet og klar til at blive sendt afsted. Hvis du har krydset af i “afhenter selv”, betyder det, at bestillingen nu ligger klar til afhentning i butikken i Valdemarsgade.

Reklamation
Eventuelle skader eller mangler bedes oplyst direkte til Niche Vine. Varen bedes gennemgået ved modtagelsen, og evt. mangler skal påføres fragtbrevet. Det er en forudsætning for at vi kan gøre brug af transportforsikringen.

Abonnementskasser

For at kunne købe og modtage vores abonnementskasser kræver det, at man opretter sig som bruger. Der skal oprettes brugernavn og adgangskode. Niche Vine har ikke adgang til de indtastede kortoplysninger, som indtastes i betalingsmodulet hos Quickpay.

Betalingen for abonnementet sker forud, således at første betaling bliver trukket den sidste dag i måneden, og kassen leveres i starten af den efterfølgende måned.

Niche Vinen kan ændre i priser og handelsbetingelser for abonnementsordningen. Dette skal i så fald meddeles minimum 30 dage inden ikrafttrædelse, således at kunden har tid til at opsige abonnementet inden næste betaling. Såfremt abonnementet ikke opsiges i perioden inden næste betaling, betragtes ændringen som accepteret.

Kvitteringer sendes pr. email. Der sendes automatisk en ny kvittering hver gang næste betaling trækkes og en ny abonnementskasse bliver sendt afsted. Hvis du har krydset af i “afhenter selv”, betyder det, at bestillingen nu ligger klar til afhentning i butikken i Valdemarsgade.

Ændring og fornyelse af betalingskort til abonnementskassen sker ved at logge ind på din Niche Vine konto, og følge linket til Vis Abonnement. Her følger link til opdatering af kortoplysninger hos Quickpay.

Abonnementet kan af kunden til enhver tid opsiges eller sættes på pause. Dette gøres via den konto, der er oprettet ved tilmeldingen, eller ved at skrive til info@nichevine.dk.

Cookie- og privatlivspolitik
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores website og handler i vores webshops indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Derudover anvender vi cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Læs mere

Niche Vine
Valdemarsgade 75
1665 København V
Tel: 44950407
CVR: 31700965

Nordea: 2877 – 6295213149