Herluf Trolle i Beaune

Om Niche Vine

Da jeg etablerede Niche Vine i 1999 var det min ambition at blive en mindre, men vigtig, leverandør af unikke og innovative vine til de bedste danske restauranter.

Med et konstant voksende sortiment har Niche Vine udviklet sig til at være en anerkendt leverandør af spændende vine fra både unge stortalenter og etablerede verdensstjerner. Vine som vi leverer til en lang række af Danmarks bedste spisesteder, og til de mest kritiske og vininteresserede privatforbrugere.

Rygraden i Niche Vines sortiment er vine fra de klassiske europæiske vinområder. Det er her, jeg finder de producenter, der besidder den helt nødvendige originalitet og autencitet, der skaber exceptionelle vine. Sortiment indeholder vine fra både biodynamiske, økologiske og konventionelle producenter. Det afgørende er, at alle vinene har personlighed og åbenlyse unikke kvaliteter.

Sortimentet er i konstant udvikling. Kravet er, at hver eneste nye vin har den karakter, respekt for sit terroir og personlighed, der gør den til en perfekt repræsentant for sit område. Med andre ord er vi konstant på udkig efter nye ekstraordinære vine, der kan styrke sortimentet og fastholde dets tydelige ide og profil.

Med venlig hilsen

Herluf Trolle