Publiceret

“Vin-igen-kassen” – nye abonnementskasser hos Niche Vine

Interessen for vores månedskasser er kommet bag på os, og stiger hver eneste måned. Flere og flere spørger derfor om de kan bestilles som abonnement, så de bare bliver leveret fast hver måned.

Derfor introducerer vi nu Vin-igen-kasserne, som er vores månedlige abonnementskasser. Vi har lavet dem i tre forskellige størrelser: 3 flasker, 6 flasker og 12 flasker. Kasserne er de samme, som vores normale Sparekasse (3 flasker), Den lille Månedskasse (6 flasker) og Den store Månedskasse (12 flasker). Og præcis som med vores månedskasser, så er der altid besparelse på indholdet i abonnementskasserne. Nogle gange stor rabat, andre gange lille rabat – men altid rabat.

Indholdet vil variere fra måned til måned alt efter årstid, nyheder og ideer. Og præcis, som med vores fulde sortiment, er de blandet af økologiske, biodynamiske og naturvine (og en enkelt konventionel vin i ny og næ) – alt det vi selv betragter som ægte balancerede naturlige vine. Som modtager af Vin-igen-kassen planlægger vi også en række ekstra fordele og frynsegoder, som vi løbende vil præsentere.

Når du tilmelder dig vores abonnementskasse, bliver første betaling trukket den sidste dag i måneden, og kassen leveres i starten af den efterfølgende måned. Og sådan bliver det ved, så længe du har lyst til at blive overrasket, begejstret og udfordret med Vin-igen-kassen. Og når du ikke har lyst til det længere, så kan den til enhver tid opsiges eller sættes på pause.